Prireditve

Natisni

Naše društvo organizira veliko različnih prireditev, ki se dogajajo čez celo leto. Že več let zapored prirejamo Filipov tek in spust, ki je že tradicionalna tekma s staro opremo.

Vsako leto se nam pridruži velika množica navdušencev, ki se s staro opremo pomerijo med seboj. Letos smo organizirali že 16. Filipov tek in spust. Več utrinkov si lahko ogledate v galeriji.

Organiziramo tudi smučarsko skakalno tekmo, ki privabi veliko število ljudi, ki uživajo v gledanju pogumnih fantov in deklet, ki se spustijo čez skakalnico. Več utrinkov z lanske tekme si lahko ogledate v galeriji.

Prav tako vsako leto priredimo Dneve Gore, v okviru katerih se odvija tudi tradicionalna kravja ruleta. Ta dogodek privabi veliko ljudi, tako domačinov kot tudi tujcev. Kravja ruleta je igra, v kateri sodeluje vsak, ki kupi srečko oziroma polje na igralni površini. V primeru, da se krava podela ravno na polje, ki ste ga zakupili, je glavna nagrada vaša. V primeru, da polje in prodano ali se krava ne podela, se zmagovalno polje žreba.

Mladinska sekcija s pomočjo ostalih članov vsako leto pripravi tudi športne igre. Na teh igrah se društva pomerijo med seboj v nogometu, pikadi, balinanju, vlečenju vrvi in igri presenečenja.

Prav tako organiziramo tudi nogometni turnir, na katerega se lahko prijavi vsaka ekipa.

Tuesday the 25th. Affiliate Marketing. Copyright©Društvo GORA
Copyright 2012

©