Sekcije

Natisni

V društvu deluje več različnih sekcij, ki so usmerjana vsaka v svoje področje. Tako imamo planinsko sekcijo, mladinsko sekcijo, sekcijo smučanja po starem in nordijsko sekcijo.

Trenutno je najbolj dejavna planinska sekcija, ki organizira pohode in izlete vsepovsod po Sloveniji. Pred nekaj leti pa ja bila najbolj dejavna sekcija za telemark smučanje. Člani le te so se udeleževali tekem po celem svetu in dosegli tudi nekaj dobrih rezultatov. V tej sekciji imamo tudi nekaj učiteljev telemark smučanja, ki vas z veseljem naučijo prvih zavojev s prosto peto. Prav tako je tudi sekcija smučanja po starem oz. sekcija Edmunda Čibeja dosegla veliko dobrih rezultatov na tekmah v Italiji, Avstriji, Nemčiji in Švici. V zadnjih letih se je zaradi pomanjkanja sredstev in interesa članov na žalost omejila bolj na tekme v Sloveniji.

V zadnjih letih pa je dejavna tudi mladinska sekcija, ki pomaga pri organizaciji Športnih iger in ostalih prireditev. Prav tako pa nastopa na različnih nogometnih turnirjih in ostalih igrah v imenu društva GORA.

Nordijska sekcija je usmerjena v nordijske discipline, predvsem v smučarske skoke. Vsako leto oraganizirajo tekmo v smučarskih skokih, ki se je udeležijo skakalci s cele Primorske.

Tuesday the 23rd. Affiliate Marketing. Copyright©Društvo GORA
Copyright 2012

©