NAJAVLJAMO - ŠAGRA na Predmeji

 Upravni odbor društva Gora se je odločil, da bo društvo letos spet organiziralo                                     »ŠAGRO« na Predmeji. Prireditve bodo potekale dva dni, in sicer tradicionalno PRVI KONEC TEDNA V SEPTEMBRU –  v soboto 2.9.2017 in v nedeljo 3.9.2017.

 Poleg zabavnega dela, ki bo potekal v nedeljo, 3.9.2017, namerava društvo Gora v okviru dogajanja v času ŠAGRE  organizirati                         srečanje vseh »Dolčenov«  in »izseljenih Dolčenov - v soboto, 2.9.2017.V okviru tega srečanja bomo organizirali krajši kulturni program, prikaz starih obrti,  razstavo starih  slik s Predmeje … pa še kaj…

Pri organizaciji Srečanja Dolčenov potrebujemo vašo pomoč. Naši »Dolčeni« so se v preteklosti izselili in živijo na vseh koncih sveta. Zelo bi bili veseli, da bi se z njimi zopet srečali v svojem rodnem kraju - prav na Šagri ; zato bi jim radi posredovali naše povabilo.

Prosimo vas, če nam lahko posredujete njihov naslov (po možnosti elektronski naslov) in ostale kontaktne podatke, da jih bomo lahko prišli v stik z njimi in jih povabili.

Podatke potrebujemo do 15. avgusta 2017.

 Vaše informacije in podatke nam prosim pošljite:

-          na elektronski naslov  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali

-          na naslov Društvo Gora,  Predmeja 35a, 5270 Ajdovščina

-          osebno sporočite ali izročite kateremu koli članu društva Gora

 

Za vašo pomoč se vam že vnaprej iskreno zahvaljujemo!

 

Za društvo GORA:

Ivan Polanc

 

 

 

Sunday the 26th. Affiliate Marketing. Copyright©Društvo GORA
Copyright 2012

©