TRADICIONALNO PRAZNOVANJE 1. MAJA NA PREDMEJI

V društvu Gora smo se v sodelovanju z občino Ajdovščino odločili ponovno organizirat tradicionalno praznovanje 1. maja na Predmeji.

 

 Praznovanje bomo pričeli s pohodom iz Ajdovščine na Predmejo, jo nadaljevali z druženjem in jo ob 14. uri obeležili s kulturnim programom.VABLJENI!

Začeli bomo v Ajdovščini pred Dvorano prve slovenske vlade;  po budnici, ki jo bo zaigral Pihalni orkester Vrhpolje, bomo pod vodstvom Planinskega društva Ajdovščina odkorakali proti Predmeji. Na poti bomo seveda poskrbeli za manjše okrepčilo in kak kozarček za lažji korak. Predviden prihod na Predmejoje ob 13. uri. Za vrnitev pohodnikov v dolino bo seveda priskrbljeno z brezplačnim avtobusnim prevozom.

No, tudi za tiste, ki ne bomo tako korajžni za peš pot na Goro, bo poskrbljeno. Brezplačni avtobusi bodo vozili iz smeri Spodnje Idrije, Podnanosa, Črnič ter Ajdovščine proti Predmeji. Predviden odhod avtobusa je ob 12:00 ter povratek nazaj do 22:00. Več informacij lahko dobite na telefonski številki 030 756 715 - informacije,   kje vse lahko vstopite ter kako se prijavite za avtobusni prevoz.

Ko bomo vsi zbrani na Predmeji, nas bo po kratkem kulturnem programu najprej pozdravil župan, g. Tadej Beočanin. Slavnostni govornik  bo g. Miloš Bizjak. Za obogatitev kulturnega programa bodo poskrbeli Pihalni orkester Vrhpolje ter Glasbena šola Vinka Vodopivca iz Ajdovščine.

Zabavni del bomo pričeli z mladimi harmonikaši iz šole Niko Poles; v nadaljevanju se bodo na odru izmenjavali in skrbeli za dobro voljo ansambel Akordi, harmonikašica Tjaša Božič, glasbena skupina Ana Pupedan ter ZZ Top Cover Band.

 Domačini - člani društva Gora pa bomo skrbeli, da ne boste lačni ali žejni. Vstopnine seveda ne bo, šotor pa...saj že vsi veste, da na Gori imamo največji šotor, kjer se nas lahko zbere preko 1000 obiskovalcev...

 Se vidimo 1. 5. na Predmeji!!

 

 
 

Tuesday the 25th. Affiliate Marketing. Copyright©Društvo GORA
Copyright 2012

©